Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Medical Fitness

 

Träningsutrustning att köpa eller hyra för din rehabiliteringsträning

Här kan du söka efter produkter i vår butik


 
Tidsbokning
sker enklast på mobilnr:
070-754 80 40
som SMS eller som vanligt samtal.

Du kan även nå oss via kontaktformuläret som du
eller via info@tonyhjortsberg.se
 
Behandlingen kostar 350 kr per behandling som betalas kontant eller via Swish.

Jag har inget avtal med Västra Götalands Region vilket innebär att frikort inte gäller för besök hos mig !

Följ oss på Facebook
 

Om mig

 

Tiden går och eftersom jag startade min mottagning 1986 så har man uppnått över 30 år som terapeut..........

Jag påbörjade min vårdutbildning med att utbilda mig till Alternativ Medicinsk Fysioterapeut 1983 vilket utökades med en idrottsmassörutbildning 1984 och en Akupunkturutbildning i Traditionell Kinesisk Medicin som påbörjades 1983 och avslutades 1986.

Efter en vistelse på Nanjing University och en "Clinical Course in Acupuncture" startade jag min egen mottagning i Västra Frölunda 1987. Arbetade heltid på min mottagning fram till 1992 då jag p
åbörjade min 3-åriga Sjukgymnastutbildning som avslutades 1995.

Efter min  sjukgymnastutbildning fortsatte jag arbeta med min privata mottagning 3 kvällar i veckan samtidigt som jag fick arbete som sjukgymnast på Fysiken i Göteborg.

På Fysiken arbetade jag med individuella behandlingar och rehabiliteringsträning. Jag var desutom administrativt ansvarig för Fysikenpraktiken med ansvar för sjukgymnaster, massörer, kostrådgivare, testledare och idrottsläkare. 

1988 engagerades jag av Pixbo Innebandyklubb och arbetade under 13 år med föreningens A-lag Herrar som Sjukgymnast/ Massör. .

1992 engagerades jag i Innebandylandslaget som förbundets första sjukgymnast och ansvarade för såväl herr som damlag under ett par år. Från 1994 blev det enbart Herrlandslaget och under åren fram till 2005 hann landslaget med att ta ett stort antal mästerskapsguld och summan landslagsmatcher som ledare stannade på närmare 120 stycken, vilket bör vara flest antal matcher som ledare inom Svenska Innebandyförbundet än idag... Under perioden jobbade jag även med Önnereds Handbollsklubb och Friidrottslandslaget på uppdrag av Göteborgs Friidrottsförbund.

Under Friidrotts VM 1995 arbetade jag i VM byn samt inne på arenan för det medicinska teamet.
Hösten 2008 blev jag lockad till Concept Träningsredskap som produktansvarig och marknadsföringsansvarig för en ny serie stretching bänkar, Tendobänkarna. Jag arbetade även som säljare för Concept med ansvar för Västra Sverige och under en kort period även Skåne.

Våren 2010 startade jag Medical Fitness i Göteborg AB som idag upptar den största delen av min arbetstid. Medical Fitness jobbar med all form av behandlings och träningsutrustning där sjukgymnaster, personliga tränare och träningsanläggningar är de främsta målgrupperna förutom privatpersoner och patienter som löpande rekommenderas utrustning av sin terapeuter.
Här hittar du alla typer av träningsutrustning, skydd och andra lämåliga hjälpmedel